maandag 22 december 2008

Caitlin wordt 2 jaar


Het is alweer even geleden (30 november), maar een blogje mag er toch aan besteed worden. De verjaardag van Caitlin. Ze is voor de eerste keer jarig in Noorwegen en is 2 jaar geworden. Het was een leuke dag voor haar. We hadden de buurtjes uitgenodigd en om 10 uur stonden de meesten op de stoep. Caitlin werd overladen met kadootjes. En ze vond het heel leuk om het papier van de pakjes af te scheuren. Èn om in het middelpunt van de belangstelling te staan. Papa had lekkere taart gebakken en toen die op tafel kwam stonden er natuurlijk 2 kaarsjes in. Ze wist alleen niet zo goed, wat te doen met die vlammetjes, maar grote zus Malin heeft Caitlin geholpen om de kaarsjes uit te blazen. Er werd vanalles gedronken en gegeten en het was erg gezellig.Veel kadootjes voor de jarige Jet. Een boerderij van Fisher Price, nieuwe winterlaarzen (maatje 21!), James de trein (van Thomas en zijn vrienden) en een mooie telefoon van Poehbeer.
Terwijl de visite het gezellig heeft, bouwen en spelen Caitlin en Annika met de treinbaan.

3 opmerkingen:

Gina & Willem-Jan Olthuis zei

Hallo Caitlin, nog gefeliciteerd met je eerste noorse verjaardag...en we hopen maar dat je nog heel vaak jarig mag zijn hier in Noorwegen....groetjes uit Brevik. Sanne en Florian

Joke zei

Hoi Nicole,

Wat leuk om nog een stukje van Caitlin haar verjaardag te lezen. Gezellig om jullie zo met de Noorse buren te zien.

Groetjes, Joke

Anoniem zei

Onze felicitaties zijn al lang binnen maar toch nog even reageren op de mooie foto's van de verjaardag van onze jongste kleindochter. Colleke dat is weer mooi werk, in gedachte zie ik alles dames bezig de verjaardag te vieren.
Groetjes weer,
Adje en Leo