zaterdag 6 december 2008

Brons...

Het geluk lacht me toe hier in Noorwegen! Ik heb wéér gewonnen en ik wil dan ook iedereen bedanken die hieraan heeft meegewerkt. Want ongetwijfeld heb ik enorm veel te danken aan al die mensen, die ons blog lezen en hebben gestemd op mijn foto. Weten jullie het nog? Ik had toch meegedaan aan de fotowedstrijd van de plaatselijke krant. Om met een foto op de nieuwe kalender van 2009 te komen? Wat wil het geval: ik ben derde geworden met m'n foto!! Het stond vandaag in de krant. Zie de foto's hieronder.

"Brons: Nicole van Gremberghe kwam op de derde plaats met deze foto."

"Bronzenpaddestoel.

De foto, die de lezers op de derde plaats hebben gezet, is gefotografeerd door Nicole van Gremberghe. Zij heeft de weelderige paddenstoelengroei in de buurt van Bøklia vereeuwigd."

Iedereen hartelijk bedankt!

12 opmerkingen:

Mam zei

Geweldig toch dat je als "nieuweling" hier toch maar mooi even het brons weghaalt. Van harte gefeliciteerd hoor.

Emmy zei

Super, Nicole! Gefeliciteerd:-)
Groetjes, Emmy

Anoniem zei

Nicole, hardstikke gefeliciteerd met dit succes, zo zie dat je als "nieuwkomer" toch echt wel mee kunt tellen. Leo
Nou Nicole, je hebt talent man ga zo door. We zijn heel benieuwd naar de kalender.Die zouden we wel graag willen hebben. We komen er wel eentje halen desnoods. groet

Adje en Leo

Adje-Leo zei

Dat anoniem gedoe is eigenlijk niks, dus hebben we ons aangemeld. Maar onze inhoudelijke reactie heb je al te pakken Nicole, dus bevestigen we nogmaals.
Adje en Leo

Anoniem zei

Hoi Nicole,

Gefeliciteerd hoor! Echt leuk.
Je hebt ook weer mooie foto's gemaakt in/van de sneeuw.

groetjes,
Anita vdK

Karin zei

Ha nichtje!
BRONS! GEFELICITEERD! Hartstikke leuk!

Wat ziet het er toch allemaal gezellig uit daar bij jullie. Ook wij hebben hier een zondag heerlijk met veel sneeuw kunnen spelen. Niet zo veel als bij jullie. Desondanks was ik blij dat het de maandag weer weg was, want ik moest naar Almere!

Vanmorgen hebben we Sinterklaas gevierd. Het was weer op en top ouderwets gezellig! Jullie nog iets gehoord van Sint & Piet?

xxx Kaatje

hennie8 zei

Hoi Nicole
Nou , van harte gefeliciteerd met je derde plaats, die foto hoort ook gewoon op een kalender thuis . Het is toch normaal dat je van elke maand iets opgeeft . Zo doen ze het tenminste hier bij ons in het dorp. En daar hoort de herfst met de paddestoelen dus ook bij . Je hebt terecht gewonnen , het is een schitterende foto. en de foto`s van de sneeuw zijn ook leuk ,ook waar Hans aan het spuiten is . Zo hebben de meisjes snel een sneeuwpop klaar .
Wens jullie nog een fijn weekend toe
Groetjes Hennie

rien en nini zei

Gefeliciteerd met je derde plaats.
Heel knap hoor, zeker nu hier de paddo's verboden zijn. Je zet ze toch maar mooi oI een kalender.
ik moet trouwens nog zien of ze paddo's hier kunnen uitroeien.
Verder wensen we jullie heel veel sterkte in de sneeuw, mooi, heel erg mooi, maar.......
Jullie kunnen, volgens mij, wel rekenen op een witte kerst.
Groetjes en knuffies

Anoniem zei

Hoi Nicole,

Proficiat met je brons!!!

Groetjes,
Annelies

Anoniem zei

Hoi Nicole,

Van harte meid met de 3e plaats. Dat is toch helemaal niet gek voor een ammateur fotograaf. Leuk dat je ons zo laat meegenieten van het mooie Noorwegen en de zaken die jullie zo bezig houden. Ik kijk regelmatig of er weer een stukje bij geschreven is door een van de familieleden.

Lieve groetjes van Joke
(HJ Jokertjuh)

Fam van Dijken zei

Van harte gefeliciteerd hoor! Ik neem aan dat je nu ook in de kalender komt?
Bij jullie ligt al een pak sneeuw zo te zien. Toen wij in NL waren was hier ook 40 cm gevallen. Maar toen we aankwamen lag er niets meer. Nu ligt hier een klein laagje sneeuw. 15 minuutjes rijden en we zitten ook in de sneeuw.
Van harte gefeliciteerd met de verjaardag van Caitlin! Is ze twee geworden?
Wij waren in NL dus ik heb geen logs bij gehouden....
Oja, Vreemd dat jullie per jaar een verblijfsvergunning krijgen. Die van ons zijn 5 jaar geldig en die hoeven we pas dan weer aante vragen.....

Groetjes Nancy

Anoniem zei

Hoi Nicole,
Gefeliciteerd met je derde plaats in de fotowedstrijd. Je foto's van de sneeuw zijn trouwens ook schitterend. Ik zou ook zo'n pakje willen voor 1 dag.
De groetjes, Jo