vrijdag 5 december 2008

Aan het einde van de dag.....


..... zijn we allemaal bekaf van het in de sneeuw spelen. Alleen het huis is gestofzuigd, de strijk staat er nog en aan de kerstkaartjes is ook niets gedaan (ach misschien vanavond nog). Caitlin wilde liever bij oma spelen en ik ben met Malin en Annika de sneeuw ingegaan. En het was heerlijk. We hebben een grote sneeuwpop gemaakt bij oma voor de deur, hebben sneeuwsoep "gegeten", klaargemaakt door Annika en natuurlijk met de sleetjes de berg afgeroetsjt, zelfs mama. Toen het tegen half 4 begon te schemeren zijn we weer naar binnen gegaan en na het eten, bij de kachel, lekker in pyjama nog een beetje spelen voor we naar bedje gaan. Over spelen gesproken, Hans heeft zijn snøfrees uit de garage gehaald en is nog bezig een mooi pad te maken naar beneden. Dus ook hij heeft plezier in de sneeuw!

2 opmerkingen:

Mam zei

Ziet er echt leuk uit. De sneeuwpop is ook een schatje. Goed dat je hem nog gefotografeerd hebt, want door de snøfress is die weer een beetje "ondergesneeuwd".
Mam

Anoniem zei

Ohhhhhh wat heerlijk zo een pak sneeuw en ook van die mooie sneeuw. Beter dan dat prutspul wat wij hier meestal hebben. Een prachtige sneeuwpop is er ook door de dametjes gemaakt. Super !!!

groetjes, Joke
(HJ Jokertjuh)