zaterdag 11 oktober 2008

In de krant!


Jawel, ik sta vandaag in de krant, de Tvedestrandsposten! Nou ja, een foto, die ik genomen heb dan. Gelukkig niet met m'n hoofd (hihi). Afgelopen week heb ik een mooie foto van paddestoelen (sopper), genomen bij de barnehage, ingestuurd voor een wedstrijd. De ingezonden foto's komen op de internetside van de krant (http://www.tvedestrandsposten.no/) en de mensen kunnen dan stemmen voor de mooiste foto. De 12 met de meeste stemmen komen dan op de kalender van de Tvedestrandsposten. Dus ik heb de stoute schoenen aangetrokken, de krant een emailtje gestuurd met de foto en tot mijn verbazing stond-ie dus vanmorgen in de krant. Mét m'n naam erbij. Jullie snappen dat ik hartstikke trots ben. En ik hoop dat-ie wordt gekozen voor de kalender van 2009. Dat is nog even afwachten tot november.............

Enne, als jullie willen stemmen, dat kan van 1 tot 15 november:
http://www.tvedestrandsposten.no/bildeserier/article3834519.ece?token=&start=32&serie=0

4 opmerkingen:

rien en nini zei

Gefeliciteerd, straks word je in tvedestrand de eerste buitenlandse op een kalender. ik ga de mensen in mijn adressenboek voor je inschakelen. nog even wachten en dan ...... (tenminste als dat lukt hiervandaan. we zien het wel. hoe bevalt het hans op zijn werk? ik lees daar niets over. groetjes en knuffies voor jullie allemaal, ook voor mijn zus. is de saus al aangekomen????

Fam van Dijken zei

Wat leuk zeg! Zo zie je maar weer soms moet je gewoon met iets meedoen.

Groetjes Nancy

Gerlinda & Okke zei

Hallo Nicole,

Bedankt voor je reacties. Ja die kamer van ons. Spookkamer. De kamer heet niet zo omdat het spookt hoor. Die kamer is in 1914 gebouwd en daarna onafgewerkt gelaten. De eigenaar had geen belang bij deze kamer denk ik. Toen wij het huis gingen bezichtigen met de makelaar noemde ze het The Ghostroom. En die naam hebben we eigenlijk zo overgenomen.

Maar het is verder niets en ik hoop dat ie snel klaar is zodat ik er onze slaapkamer van kan maken. Met het bed zo dat ik 's ochtends uit mijn bedje naar de rivier kan kijken.

Nou succes daar in Tvedestrand.

Gr. Gerlinda

KaatjeK zei

Ha die Nicole,
Gefeliciteerd met je foto in de krant! Heel leuk, je begint al aardig in te burgen zo!

Heb net even 122 foto's bekeken!
Jouw foto gevonden, maar nu de grote vraag..... hoe stem ik??

xkaatje