dinsdag 28 oktober 2008

HOERA, GEWONNEN!!

Heb net hier in Tvedestrand met m'n drie meiden even een vreugdedansje gemaakt. Ik heb namelijk gewonnen!! Nu zul je denken, waarmee dan? Dat zal ik je vertellen.

Om de zoveel tijd krijg ik een nieuwsbrief van Magnolia. Dat zijn hele leuke stempels, waar je mooie kaarten mee kunt maken. In die nieuwsbrief zit altijd een link naar de blogcandy, een soort wedstrijd. Bij Magnolia hoef je slecht een reactie te geven onder een blogbericht. Bij de Santa collectie heb ik ook eens een keertje meegedaan. En nu hebben ze me eruit gehaald, als zijnde de winnaar!! En wel uit 933 reacties van over de hele wereld, echt Azië, Australië, Nieuw-Zeeland, Duitsland, USA, Canada, Frankrijk, Ierland, Nederland, Noorwegen, Zweden, Finland, UK... en IK heb gewonnen! Ik kan het nog steeds niet geloven.


En wat is m'n prijs? Maar liefst 19 stempels ter waarde van zo'n slordige € 133,- uit de Santa collectie van Magnolia! Allemaal om kaartjes voor de kerst te maken. Natuurlijk houd ik nu de postbode angstvallig in de gaten.....

7 opmerkingen:

Erik zei

Nou, van harte. Wat zullen wij een mooie kerstkaart krijgen denk ik dan. Of trouwens, stuur het hele huis maar een kaartje.

Groetjes, Erik

Anoniem zei

Prachtig Nicole, gefeliciteerd het is echt de moeite waard. Wij wachten de kerstkaarten af.

groetjes Leo en Adje

Gertie zei

Gefeliciteerd met je leuke prijs Nicole . zal op het hj gaan kijken als je creaties met de stempels hebt gemaakt , fijne avond nog en welterusten voor strakjes , groetjes van Gertie [ via hj ]

Joke zei

Hoi Nicole, van harte hoor meid met de gewonnen stempels. Wat kun je daar weer een mooie creaties mee gaan maken. Heel veel plezier ermee.

Groetjes, Joke (HJ Jokertjuh)

Fam van Dijken zei

Van harte gefeliciteerd. Dat is zeker een verrassing!
Normaal denk je ik win toch nooit wat dan zie je nu maar weer.
Veel plezier ermee.
Nog bedankt voor het verjaardagskaartje voor Denice.
Creatief hoor Ans!

Groetjes Nancy

hennie8 zei

Hoi Nicole
Van harte gefeliciteerd met je prijs , ga zo door. ha,ha Het is ook echt een mooi kaartje . Ben benieuwd hoe de rest er uit komt te zien . Het geluk lacht jou toe in Noorwegen .
Fijne dag nog
Groetjes Hennie

Anoniem zei

Hoi Nicole,

Gefeliciteerd met je prijs!
Leuk hoor.

groetjes Anita vdK