vrijdag 30 mei 2008

Houdoe papa..........

Op dit moment is het nog heerlijk rustig in huis. Iedereen ligt nog lekker in bedje, behalve ik. Werd om half 7 vanmorgen gewekt door Annika, die nog even gezellig bij papa en mama kwam liggen. Alleen slaap ik dan toch niet meer. Het begint te rommelen in m'n hoofd en ik ben er dan ook om kwart over 7 maar uitgegaan. Alle opgekomen things-to-do heb ik al gedaan, dus ik denk laat ik nu maar even nog wat op het blog zetten, nu het nog zo heerlijk stil is in huis.

Zometeen komen de opa en oma's de meiden halen. Wij kunnen dan de spullen klaar gaan zetten om vanavond te vertrekken naar het noorden. Er moet heel wat mee, want Hans gaat natuurlijk in juni 5 weken op zichzelf. En het is niet dat je in een volledig uitgerust huisje komt. In tegendeel, er staat nagenoeg niets in, behalve wat meubeltjes. En nu maar hopen dat we niets vergeten. Ach, dat zal wel goedkomen, toch?! Wellicht komen we nog op wat items, die nog meemoeten als we vanmiddag wat geslapen hebben. We gaan namelijk om 10 uur vanavond rijden, zodat we om 9 uur morgenochtend in Denemarken aan de kade staan. Ja, het is weer een hele reis. Maar het is dan ook wel weer een geruststellend idee dat je in de "eigen huis" in Noorwegen aan kunt komen.

Ik hoop nog 1 ding. Dat Annika en Caitlin snel opknappen. Ze hebben de waterpokken (cadeautje van Malin, die het 2 weken geleden had) en vooral Annika is er goed ziek van. Caitlin is alleen wat huilerig en hangerig, hoewel zij meer bultjes heeft. Het is helaas niet anders, dat we opa en oma's met 2 zieke meiskes opzadelen. Mede daarom knappen ze hopelijk snel op.

Ik ga er een eind aan breien. De rest wakker maken, iedereen afscheid laten nemen van papa (en mama), spullen pakken, auto ophalen (wordt nog op de valreep gekeurd), inladen, lekker even (proberen te) slapen en dan na de nodige checks en dubbelchecks richting Tvedestrand.

5 opmerkingen:

oma Ans zei

De 1e oma is al klaar en komt eraan. Ze heeft de koffers en tassen al naar beneden gesjouwd. Goh, dan merk je toch dat je een dagje ouder wordt, maar ........... de beide meiden zullen me wel jong houden van de week. Kom je nog even helpen en ga dan met de meisjes boodschapjes doen. Proberen er voor hen een gezellig dagje van te maken. Vanavond komen we terug en dan volgt het echte afscheid van papa en een beetje van mama (die komt 7 juni weer terug).
Oma Ans

Louis en Tilly zei

Hoi Hans en Nicole,

Vanuit Alpen aan den Rijn, een goede reis toegewenst en klus ze.

Veel plezier in het Noorse landschap en ook wat genieten tussen de werkzaamheden door.

Beterschap aan de kinderen en we zullen van tijd tot tijd jullie weblog bezoeken en een krabbel achter laten.

Groetjes Louis en Tilly.

Anoniem zei

Zo, ik heb nu voor het eerst jullie web-log gelezen, daar wij afgelopen zondaog, 25 mei , pas het web-log adres van Leo gekregen hebben, maar mijn comlpimenten hoor, goh, wat is het een onderneming, maar wel spannend en leuk, als ik dit schrijf zijn jullie in noorwegen zoals ik het begrepen heb uit jullie schrijven, maar veel sterkte en veel goede mensen om jullie heen, des te eerder wennen jullie, veel liefs, oom Feel en tante Thea, ge hoort nog meeer van os hoor, ik blijf jullie vogen, dag

hennie8 zei

Hoi Ans
Nou ik hoop dat het een leuke gezellige week wordt en dat de meisjes niet te ziek zijn en snel weer opknapen. Maar als oma met ze aan het spelen is vergeten ze alles
Van harte beterschap meisjes
Groetjes Hennie

Ton zei

Hoi allemaal,

jullie zijn er maar druk mee (understatement). In elk geval gefeliciteerd met de verkoop van jullie huis en Hans met zijn eerste werkzaamheden voor zijn nieuwe baas. De grote veranderingen zetten nu echt door, spannend allemaal.
Houd de moed erin en veel succes verder. We blijven jullie volgen.

Ton en Lucy, Best