donderdag 1 mei 2008

Boekingen en bezichtigingen

We zijn weer een tijdje verder. Hans heeft zijn laatste dagen gemaakt bij zijn werkgever en is nu 5 weken thuis, dat zal wennen zijn! Temeer ook, daar hij in juni 5 weken volledig vàn huis zal zijn. Maar daar komen we wel doorheen, oma Ans komt dan zo'n beetje bij ons wonen.

Boekingen

Omdat we de komende maanden een aantal keren op en neer reizen, hebben we eens even de tijd genomen om alle transfers te boeken. Even alles op een rijtje:

31 mei: Hans en Nicole met Hans' auto en boot naar Noorwegen
7 juni: Nicole met vliegtuig naar Nederland
7 juli: Hans met vliegtuig naar Nederland
21 juli: Hans, Nicole, Annika, Caitlin met Nicole's auto en boot naar Noorwegen
22 juli: oma Ans en Malin met vliegtuig naar Noorwegen

Misschien niet zo heel interessant voor iedereen, maar sommige mensen hebben dan alles meteen op een rijtje. Gelukkig hoeven we geen verblijf te boeken, want we kunnen meteen in ons nieuwe huis bivakeren.

Bezichtingen

Over huizen gesproken, we hebben de laatste tijd nog een paar bezichtingen gehad in de Gommersstraat. Een drietal om precies te zijn, echter twee hebben al afgehaakt en van één gezin verwachten we nog een reaktie. Alleen met deze feestelijke dagen (Koninginnedag en Hemelvaart) laat die nog even op zich wachten, omdat het makelaarskantoor gesloten is. Maar hopelijk volgende week, dus duimen maar weer.....

Wel hebben we donderdag een gesprek met de makelaar, over het waarom mensen wél komen kijken, maar ons huis toch niet zo in de smaak valt bij de kijkers. Het zou namelijk heel fijn zijn, als we ons huis nog konden verkopen, nu we nog in Nederland zijn.

En dan ook nog..

...wat andere dingen, die alvast op de agenda staan. Zoals een bezoekje aan de tandarts door ons allen. Nicole's Volvo wordt nog even gekeurd en ik heb al een afscheidsetentje van m'n naaiclubje in het vooruitzicht. Ook krijgt ons Malinneke nog een echt verjaardagsfeestje voor haar vriendinnetjes aan het einde van het schooljaar.

En ondertussen blijven we inpakken, doosje voor doosje.

6 opmerkingen:

oma Ans zei

Ja, het gaat nu echt op gang komen, want voor we het weten, zitten we in Noorwegen. Voor Hans zal het misschien wat langer duren als hij 4 weken in zijn uppie in Tvedestrand zit, maar wij hebben genoeg te doen.
Ik ben nu al druk bezig met opruimen, weggooien enz enz Ja, dat moet ook wel als je van een huis met 3 etages gaat verhuizen naar een appartement.
Soms is het een beetje chaos in nze hoofden, maar............... "alles zal reg kom" is een bekend gezegde van een Zuidafrikaanse man.
Oma Ans

hennie8 zei

Hoi Allemaal
Ja, het gaat er nu echt van komen , wat een drukte allemaal
Voor Hans zal het toch niet leuk zijn in zijn uppie in Noorwegen, maar ja, je moet er wat voor over hebben .
Ik hoop voor jullie dat er koper zijn die nu , met zoveel vrije dagen de moeite nemen om jullie huizen te komen bezichtige en dat er dan ook kopers bij zitten , dat zou wel leuk zijn.
Wens jullie nog fijne dagen toe
Groetjes Hennie

Arno de Klerck zei

Hoi allemaal,

Wat een spannend avontuur zeg. En wat leuk dat we alles op de computer kunnen volgen. Het huis en de omgeving zien er echt fantastisch uit. Wij hopen dat jullie avontuur gaat slagen!!!
We zullen alles volgen hoor hier in Vosmeer!!

Groetjes van Arno, Steffie, Melvin, Danique, Mitzy en Daphne.

Anoniem zei

Hallo luitjes,

Wat fijn dat jullie meteen in het huis kunnen.
Ik kan me voorstellen dat het een geregel is en soms ook een chaos zoals oma Ans zegt.

Het gaat nu ook wel heel snel ineens.

Groetjes,
Annelies, Jeroen en Sean

leni zei

Hoi Ansje,

ik bljf over je schouders meekijken! Is er ook een Witteveen? Weet je, dat wanneer ik tussen de middag soms naar buiten ga, er nog steeds iemand vraagt of ik naar Witteveen ga (Rien!!!).
Lieverd, succes en ben gelukkig!!
Wist je trouwens dat ook ik oma ga worden, eind juli? Van een jongetje, leuk hè?

Liefs, Leni

Ton en Lucy zei

Hallo luitjes,
we wensen jullie veel succes met alle opruim en inpak toestanden. Voordeel: weer eens een grote schoonmaak!

gr. Ton en Lucy.