woensdag 21 mei 2008

Ons oude huisje...

Het is een kwestie van een lange adem. Dat horen we vaker deze tijd. Maar we zouden nu toch echt wel ons oude huisje willen verkopen. We zijn de laatste tijd druk bezig geweest om ons vierkant blokkendoosje appetijtelijk te maken voor eventuele nieuwe bewoners. Buiten is het opgeruimd, het gras is weer gemaaid, heel wat onkruid gewied en Hans heeft de kozijnen van een nieuwe laag verf voorzien. In de garage/hobbyruimte heeft Hans de electriciteit afgemaakt, ruitjes aangebracht in de kozijnen en rondom staptegels gelegd. In huis hebben we al het een en ander weer ingepakt, de Noorse lei is schoongemaakt en in de was gezet (door opa Leo) en de rode bank heeft een frisse, schone beige hoes gekregen. Kortom ons oude huisje ziet er op en top uit. Vol trots lieten we dan ook gisteren de woning zien aan een echtpaar, die voor de 3e keer zijn komen kijken. Drie keer is scheepsrecht, toch? We nemen nog maar een hap adem...

Ondertussen komt ook Hans zijn verhuisdatum stilletjes dichterbij. Volgende week vrijdag, 30 mei, gaat hij emigreren. Ik ga mee, zoals jullie al hebben kunnen lezen. We zijn dan ook heel erg benieuwd hoe ons nieuwe huisje in Noorwegen er nu bijstaat. Én hoe het wonen is in Tvedestrand. Nog even afwachten....

7 opmerkingen:

oma Ans zei

Net als jullie ben ik ook heel benieuwd of de bezoekers van gisteravond de nieuwe bewoners gaan worden. Ik hoop van wel, want dan kan de oude bank ook weer uit de schuur bij mij.
Mama

Emmy zei

Duimen maar!

Nog even en jullie zijn onze "buren". Wat gaat de tijd snel.

Groetjes,
Emmy

Anoniem zei

Gaat vast wel lukken, het is een mooi huis!!!
Tjee, dat is inderdaad al snel.
Moet er nog steeds aan wennen hoor !!
Tot de volgende keer.

Groetjes,
Annelies

www.noorsavontuur.punt.nl zei

Hoi super dat jullie het er nu door hebben. Wij hebben nu internet wat een hele tijd geduurd heeft dus we zijn er erg blij mee.
Ik zal vanavond eens kijken waar het precies ligt waar jullie heengaan.
Heel veel succes met alles enne houd je hoofd koel.
We duimen voor jullie dat het huis snel verkocht wordt.
Maar als ze al voor de derde keer zijn wezen kijken dat zegt toch wel wat.
En nu ze misschien verbeteringen zien kijken ze er anders tegen aan.

Groetjes Johannes, Nancy, Denice en Thirza van Dijken
www.noorsavontuur.punt.nl

Anoniem zei

Hallo Nicole,
Het wordt nu wel allemaal heel spannend toch.
IK hoop echt dat je huis verkocht voordat jullie weggaan
Groetjes uit Amsterdam
Marianne.
HJ: dehaasenco

Anoniem zei

Die vloer zal wel een heel verschil maken nu hij weer blinkt als een spiegel, maar ook het geheel ziet er goed uit. Veel succes en je zal zien alles komt goed.

Nicole zei

Tja, OPA LEO, je kunt natuurlijk een reactie plaatsen, maar zet dan wèl even je naam erbij!!!
Want dit is wel errug anoniem, toch?!