woensdag 30 juli 2008

Stay tuned!

De verhuisdozen zijn bijna allemaal uitgepakt en het "gewone" leven gaat hier beginnen. De laatste weken zijn echter zeer hectisch en druk geweest. We willen jullie dan ook vragen om nog even geduld te hebben. Zeer binnenkort komt er een eerste indruk van ons leventje hier in Noorwegen.

Om alvast een tipje van de sluier op te lichten, het is hier prachtig mooi, het weer is verrukkelijk en ons rode huisje begint steeds meer te zitten als een "oude jas". Onze spulletjes krijgen langzaam maar zeker een plekje en de meisjes genieten volop.

Maar zoals ik al zei, zal er snel meer volgen (met foto's natuurlijk) van ons nieuwe plekje op deze aardkloot, so... stay tuned!!

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Hallo familie van de Rijzen en Oma Ans,

Ik hoop dat jullie het in Noorwegen naar jullie zin zullen hebben. Ik heb jullie blogspot onder de favorieten geplaatst, dus zal vaak (tijdens het werk) lezen hoe het met jullie gaat.
Groetjes aan iedereen van Jeannette Roovers.
p.s. ook de groetjes van Peter en Tonya natuurlijk.

Anoniem zei

Hoi Ansje, Nicole, Hans en lieve meisjes!!
Lees zojuist jullie verhaal over de verhuizing en ik moet toch even zeggen dat ik het een TOP-ORGANISATIE vind.
Het moet toch allemaal maar in elkaar passen..........
Verder wens ik jullie alle geluk van de wereld in jullie "nieuwe jas", en dat het thuisgevoel maar snel er mag zijn!
Natuurlijk blijf ik jullie volgen,
lieve groetjes,
Leni Meijer

klamadi zei

ik heb met veel plezier jullie blok gelezen ik ken oma Ans via hobbyjournaal en vandaar dat ik op dit blog kwam ziet er erg mooi uit en zal ook vaak een kijkje in jullie leven nemen ik vind het altijd heel bezonder als mensen die stap nemen heb het vroeger ook wel eens aan gedacht maar daar bleef het dan ook bij een vriendin van mij is naar Ierland verhuisd mijn Dochter naar Duitsland en de dochter van mijn vriendin naar zuidfrankrijk mijn neef naar Australie en mijn tante met haar gezin naar Canada dus ik heb ze ook over de hele wereld zitten ik wens jullie ook een heel fijn en gelukkig leven in Noorwegen
groetjes Klazien waijerink uit Almelo