woensdag 16 juli 2008

Bijna.....

is het zover. Morgenvroeg komt de verhuiswagen onze spullen halen. Het is nu net na middernacht en we hebben nog best veel te doen. Maar goed, we gaan eerst maar even lekker slapen.

Zoals jullie wellicht zullen begrijpen, komt het er niet zo erg van om ons blog op dit moment bij te houden. Er is wel veel te melden, maar de tijd ontbreekt ons om er een mooi verhaal van te maken.

Toch wil ik jullie even een beknopt verslagje geven. We zijn vandaag naar de gemeente geweest om ons uit te schrijven en we zijn ook al dagen bezig om alles in te pakken. De meisjes zijn veel uit spelen geweest. Hoewel ze het erg leuk vinden, is het ook erg vermoeiend voor ze. Ach, wat dat betreft lopen we allemaal een klein beetje als automatische piloten rond.

Maar morgen, donderdag, komt dus de verhuiswagen. We hopen dat ze alles mee kunnen nemen, anders komen ze vrijdagmorgen nog even terug. Vrijdagmiddag gaan we naar de notaris om onze tuin en ons huis te verkopen. We logeren nog een paar nachten bij Hans zijn ouders en dan gaan Hans, ik en de jongste twee zondagavond rijden. We komen dan als het goed is maandagavond in Tvedestrand aan. Dinsdagmorgen zou de vrachtwagen er zijn met onze spulletjes. De buurmannen hebben al aangeboden om te helpen uitladen. Dinsdagmiddag komen dan oma Ans en Malin met het vliegtuig op Torp aan. Dus dinsdagavond zijn we allemaal in Noorwegen en kan het grote uitpakken beginnen!!

Als het goed is hebben we in Noorwegen al internet, dus het moet niet zo heel lang duren eer ik misschien weer achter de pc kan kruipen om jullie op de hoogte te brengen van de verdere vorderingen. Maar.... hou me ten goede, OK?!

Voor nu welterusten!

4 opmerkingen:

Anita zei

Hoi Nicole en de rest van de familie!

Heel veel succes de komende dagen, deze zullen niet makkelijk zijn. De vermoeidheid komt ook om de hoek kijken en dan ben je toch gevoeliger.
Ik wens jullie het allerbeste toe en zal jullie blijven volgen via het blog ( wat overigs geweldig is om te lezen, je beleeft het bijna zelf ). Ook ben ik ervan overtuigd dat we elkaar nog wel eens spreken, dus tot ziens!

Zeer veel groeten aan iedereen van Anita Peeters en natuurlijk ook van de andere familieleden.

fam van Dijken zei

De vrachtwagen zal nu misschien al ingeladen zijn.
Hopelijk paste alles erin.
We wensen jullie veel succes met de laatste dingen die nog geregeld en gedaan moeten worden. En nog een paar fijne dagen in NL bij familie.
Dan volgende week is jullie gezinnetje weer helemaal compleet en kun je met zijn allen alle nieuwe dingen opgaan snuiven.
Veel succes met uipakken....

Groeten en een hele goede reis

Nancy

Gina & Willem-Jan Olthuis zei

Hei Nicole en andere familieleden...dit was denk ik wel de meest vermoeiende week voor jullie allemaal, ik herinner het mij nog goed van eind september toen wij zelf gingen verhuizen....maar straks als jullie allemaal op jullie plekkie zijn wordt het vast genieten !!! Nog even afscheid nemen van je huis, van een aantal mensen en van Nederland...en dan gaat jullie avontuur ook beginnen. Ik heb het jullie al vaker geschreven, het is genieten in Noorwegen, dus dat komt vast goed. Misschien zien we elkaar nog een keertje...groetjes uit Brevik, Gina Olthuis

hennie8 zei

Hoi Ans en de rest van de familie
Hopelijk paste alles in de vrachtwagen , en hebben jullie nu even rust .
En kunnen jullie nog een paar dagen genieten van het mooie Nederland ,en afscheid nemen van iedereen die jullie lief zijn. Ik wens jullie nog een fijn gezellig verblijf bij de ouders van Hans En een goede reis naar Noorwegen , voor Ans en Malin een goede vlucht , wat spannend allemaal
Ik hoor het nog wel hoe het allemaal verlopen is
Fijn weekend nog
Groetjes Hennie