zaterdag 19 juli 2008

Nou vooruit dan...

nog één berichtje vanuit het Nederlandse. Morgen gaan we rijden. Alles is ingeladen en de diverse formulieren ingevuld en richting de verhuizers. We hebben op onze inventarislijst aangegeven waar alles dinsdag weggezet kan worden door de verhuizers en we zijn administratief helemaal op orde.

Morgenochtend nog even relaxen. Ik heb Malin beloofd dat we nog een paar verhuiskaartjes naar (oud-)klasgenootjes zullen brengen. Nog even een laatste wandeling door Rijsbergen dus. Hans gaat 's middags, net als Caitlin, alvast een slaapje doen. Hij moet tenslotte 's nachts van zondag op maandag rijden, zodat we maandag om 9 uur 's morgens aan de kade in Frederikshaven staan.

Er komen nog wat vrienden en familieleden afscheid nemen. En dan is het zover. Dan kunnen we (eindelijk) vertrekken naar "huis", naar Noorwegen. Ik heb er natuurlijk erg veel zin in, hoewel ik nog niet echt het gevoel heb dat ik er naar uit heb gekeken. In die zin dat ik hier nog veel te doen heb gehad. Het loopt nu een beetje op zijn eind, dus wellicht dat het besef van de verhuizing spoedig zal volgen. Het zal wel vreemd zijn om Malin en ons mam achter te moeten laten. Zij komen dinsdag met het vliegtuig. Je gaat morgen toch een beetje met een half gezin op weg, nietwaar?! Gelukkig komen zij ook snel achterop. Hopelijk vinden de kinderen de reis leuk en kunnen Annika en Caitlin slapen in de auto. En dan voor Malin, ook spannend hoor, zo'n vliegreis. We zullen het allemaal snel weten en jullie hopelijk ook snel op de hoogte kunnen brengen van dit deel van het Noorse avontuur!!

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Hey Nicolle

Spannend hoor ! Moet veel aan jullie denken Gisteren en vandaag .
Alleen ik had mij vergist zei gisteren tegen de kids .nu zijn ze onderweg .maar nu lees ik dat jullie gisteravond zijn vertrokken ,maak niet uit .Denken we vandaag en morgen extra aan jullie ,dat alles goed mag verlopen ,en dat jullie dinsdagavond allemaal weer samen zijn .Ben benieuwd !Maar we blijven op de hoogte via deze blog .
Liefs van de Mathijsjes

fam van dijken zei

Heel veel succes!
Jullie zullen er nu wel zijn en ik meende dat de rest vande familie vandaag zou volgen.
Heel veel succes met uitpakken en veel plezier!

Groetjes Nancy

Anoniem zei

Hoi Hans, Nicole en de kinderen...

Het is nu dinsdag 22 juli en ik denk dat jullie gearriveerd zijn of spoedig zullen aankomen in jullie nieuwe huis en jullie nieuwe thuis.

Heel, heel veel succes daar in Noorwegen en vooral ook veel plezier. Het zal wennen zijn maar ik denk dat ze daar nu ook vakantie hebben dus kunnen de kinderen ook ontspannen, spelen en kattekwaad uithalen en jullie... jullie moeten het huisje je eigen maken maar met een drankje en lekker Noors hapje zal het vast gaan lukken.

Veel geluk en tot schrijfs.

Groetjes Tilly & Louis en pootjes van Gina & Akka

hennie8 zei

Hoi Ans Nicole, Hans en de kids
Zijn jullie weer compleet allemaal en is de reis meegevallen?
Nu nog uitpakken en alles een plaatsje geven en dan is het daar ook zo weer jullie huis
Wens jullie heel veel geluk en tot horens
Groetjes Hennie