maandag 7 juli 2008

MALIN WORDT 5 JAAR!!


Vorige week zaterdag heeft Malin haar kinderfeestje mogen geven. En het was heel erg leuk. Ze heeft erg genoten om zo in de belangstelling te staan van al haar vriendinnetjes. We waren met 9 meisjes en ze hadden allemaal een mooie foto en hun kliederschort meegebracht. We hebben met z'n allen een mooi schilderij gemaakt en tussendoor allemaal Oud-Hollandse spelletjes gedaan, zoals spijkerpoepen, kegelgooien, koppen snellen (=ballen gooien) en eendjes hengelen. Na afloop nog een heerlijk bordje poffertjes met drinken en de middag was al weer om.

Voor het slapengaan zijn de meiden, oma Ans en ik nog naar de ijssalon gelopen om ter afsluiting een heerlijk ijsje te eten. Rond half 9 zijn ze uitgeput in slaap gevallen. Malin zei dat ze het heel fijn vond, dat ze nog een feestje mocht geven, zeker omdat ze 5 wordt als we al in Noorwegen wonen. En ik moet zeggen zelfs oma Ans én mama hebben erg genoten van deze dag.

4 opmerkingen:

hennie8 zei

Hoi Allemaal .
Wat een leuk verslag en leuk dat wij het mogen volgen. Als jullie daar komen , kent Hans al overal de weg , is wel zo makkelijk.
En leuke foto`s van Malin haar feestje , zou ik ook wel leuk vinden , poffertjes en nog een ijsje toe . En Oud Hollandse spelen , zullen in Noorwegen wel niet gespeeld worden , , kun je mooi de foto`s aan de kinderen daar laten kijken hoe ze in Nederland spelen.
Wens jullie nog veel plezier met inpakken . Fijne week nog
Groetjes Hennie

Fam van Dijken zei

Wat gezellig zeg. Ik snap wel dat ze het leuk vond. Zo heeft ze nog een fijne herinnering straks als ze in Noorwegen is...Veel succes met inpakken en alle dingen die nog geregeld moeten worden...

Groetjes Nancy

oma Ans zei

Het was ook een erg leuk feest voor Malin en we hebben een hele fijne middag gehad. En straks in Noorwegen, dan doen we het nog eens dunnetjes over, want dan is papa er ook bij.
En we hopen nu maar dat Malin heel veel kaartjes krijgt.

Karin Keukelaar zei

Ha die lieve Malin,

Wat ben jij een bofkont!
Nu al je verjaardagsfeestje gevierd! Super leuk dat je papa en mama daar aan gedacht hebben!! Ga je zeker straks in Noorwegen nog een keer vieren?! Ik geef je groot gelijk meis! Laat je maar lekker verwennen!!!

Dikke kus van Karin en heel veel lieve groetjes van Sarah & Pepyn