zaterdag 5 april 2008

Daar gaan we weer!

Ten eerste willen wij iedereen, die met ons meeleeft en een keertje een berichtje voor ons achterlaat, daar alvast heel hartelijk voor bedanken.
En dan nu nog even gauw een berichtje van ons.

Open huis

Vandaag hebben we de open-huis-dag gehad. Alles was netjes aan kant, de meisjes mochten bij opa en oma van de Rijzen gaan spelen en de geurende cake stond te wachten op gegadigden.
De deur is niet platgelopen, maar we hebben in de Gommersstraat toch 2 koppels mogen ontvangen. Dit in tegenstelling tot ons mam in de Cactusstraat. Met een lieve vriendin heeft ze zitten wachten op.....helemaal niemand! Maar goed, ze hebben even lekker bij kunnen kletsen onder het genot van een stukje appeltaart.

Zoals ik al zei, wij hebben 2 koppels op bezoek gehad. En ze waren enthousiast. Alles is goed bekeken en Hans zijn ego is gestreeld. Al het harde werken in ons mooie huisje werd gezien en zeker gewaardeerd. Nu maar hopen, dat het z'n vruchten afwerpt in de vorm van een verkoopcontract, toch?

Weer naar Noorwegen

Maandag 7 april a.s. vertrekken we weer naar Noorwegen. Zoals jullie waarschijnlijk al gelezen hebben, gaan we het arbeidscontract tekenen en het rode huis in Tvedestrand bekijken.
Wel zullen we onze meisjes weer gaan missen. We gaan toch met z'n tweetjes. Maar ik heb met Malin afgesproken, dat we elke dag weer gaan bellen. Zo zijn we ver weg, maar toch ook heel dichtbij.

1 opmerking:

Gina & Willem-Jan Olthuis zei

Hallo, we wensen jullie een goede week in Noorwegen !! Hopelijk kunnen jullie veel regelen en gaan jullie met een goed gevoel weer naar Nederland. Bedankt voor het aanbod om wat mee te nemen, maar we hebben zoveel bezoek gehad, de voorraad is nog lang niet op !! Ook nog heel veel succes met de verkoop van jullie huizen en oma Ans, succes met oppassen op de kleintjes deze week !! Groeten uit Noorwegen. Gina Olthuis