donderdag 17 april 2008

DE DEADLINE....

Hoera, onze verhuisdatum is bekend! We kunnen nu echt gaan inpakken, want op 18 juli komt de vrachtwagen onze spullen inladen. Het lijkt nog een eind weg, maar de ervaring leert ons de weken vliegen voorbij. En van die weken hebben we er nu nog 15 te gaan.

Op 21 juli gaat de vrachtwagen richting Noorwegen, waar die 2 dagen later moet aankomen. Dan kunnen we dus 23 juli gaan uitpakken. En zijn we daags voor Malins verjaardag (de 24e) met onze spulletjes in ons nieuwe huis in Tvedestrand.

Over Malin gesproken, ze mag in haar klasje een Noorwegenhoekje maken. Zo kan ze er op school ook over vertellen en vooral laten zien wat Noorwegen nou precies inhoudt. We zijn dus al volop spulletjes aan het verzamelen. De trol, Noorse vlag, foto's van ons nieuwe huis met haar nieuwe slaapkamer, Noorse kronen, het gaat allemaal mee na de meivakantie. Zelfs de juf heeft haar bijdrage al geleverd in de vorm van een landkaart van Noorwegen. En ons Malinneke is er erg enthousiast over.

1 opmerking:

oma Ans zei

Leuk voor Malin, dat ze na de vakantie een Noors hoekje mag inrichten. Ik ben voor haar op zoek gegaan naar een kleurplaat van een Noorse trol, maar er zijn er niet veel. Ik heb er zegge en schrijve ééntje kunnen vinden. Maar ik blijf zoeken hoor. En laat nu de verhuisdozen maar komen.................... dan kan ik gaan inpakken.
Oma Ans