woensdag 24 september 2008

Herfst in Noorwegen


Er zullen vast mooie plaatjes geschoten kunnen worden in Nederland, maar hier in Noorwegen kun je ook je hart ophalen. De meeste van bovenstaande foto's zijn gemaakt in de eigen tuin. De camera gaat nu overal mee naar toe en ook in de "tuin" van de barnehage staan prachtige paddestoelen. En als je hier een klein eindje wandelt richting het stadje, kom je de mooiste exemplaren tegen. De bomen kleuren ook al prachtig goudgeel en dieprood. Ja het is echt genieten van de natuur hier in de "achtertuin" van ons huis.

9 opmerkingen:

thecala zei

Mooi, Nicole. Wat zullen jullie genieten in dat verre Noorwegen. De natuur is daar zo echt prachtig.
Je hebt gelijk dat je driftig gebruik maakt van je fototoestel. En dan kunnen wij er ook van meegenieten . Groetjes aan Oma Ans. ( VERS )
Van Thea van Honk (THECALA )

Annemarie zei

Hallo Allemaal

Eindelijk gun ik mezelf de tijd om het hele verhaal te lezen en een reactie te geven.

Wat een schitternde foto's zijn dit.
Wat doet het me goed om te lezen dat jullie het goed naar jullie zin hebben.

Na de zomervakantie kwam Fernando tot de schokkende conclusie dat Malin niet meer in de klas zat en jullie iets heel belangrijks waren vergeten. Jullie huis hadden jullie niet mee genomen. Gelukkig kon ik hem uitleggen dat je een huis niet makkelijk per boot verhuisd en een ander huis kopen makkelijker gaat.

Nog steeds kijkt hij iedere dag of de auto van de mama en papa van Malin alweer terug geparkeerd staat ipv die vreemde auto die daar naar zijn idee niet hoort.

Soms is het moeilijk te bevatten en zal de tijd leren wat emigreren betekend.

Het lijkt me leuk zo af en toe te mailen dus als je wilt stuur dan een mailtje naar me toe.

Hier gaat alles best. De zwangerschap verloopt nog steeds naar wens maar daar mail ik later nog wel over.

Heel veel groetjes van Fernando aan Malin

Natuurlijk van ons aan jullie allemaal.

Liefs Annemarie Hartland

Fam van Dijken zei

Prachtige foto's zijn het zeg!
Ik ben ook al druk bezig geweest de laatste tijd. Het is schitterend om alle verschillende kleuren te zien tegen de bergen.
Het is de laatste week snel gegaan met verkleuren van de blaadjes. Je kunt toch echt zien dat de herfst nu toch echt begonnen is.

Veel plezier met foto's maken. Het word nu een beetje een hobby van mij maar hoe kan het ook anders met zulke mooie natuur.

Groetjes Nancy

hennie8 zei

Hoi Nicole
Hier is het ook mooi, maar die foto`s van jou zijn schitterend, wat een mooie paddestoelen.Zo`n mooie tuin hebben wij niet. Is een pracht om naar te kijken.
Wens jullie allemaal nog een fijn weekend , hier is het ook nog schittered herfstweer .
Groetjes Hennie

Anoniem zei

Leuke foto's van jullie tuin in herfsttooi, bij ons is het allemaal nog groen maar dat komt door de overvloedige regen van de laatste tijd. We hebben weer familiebijeenkomst gehad en de aanwezige gewezen op jullie webblog, de meeste bezoeken hem regelmatig. Nou de groetjes aan oma en de kindjes en tot skype.
Adje en Leo

Gerlinda & Okke zei

Hoi Nicole,

Hoe bevalt het in Tvedestrand? Net zo mooi herfstachtig als bij ons in Hedmark. Heb je al zo iets ik wil wel weer terug naar NL of niet. Ik heb nog geen dag heimwee gehad. Nu gaan wij binnenkort voor een weekje naar NL terug. Dus ben benieuwd wat ik daar aantref.

Maar even een vraagje. Ik lees net de discussie op Norsk.nl over zelf broodbakken. Kun je mij misschien toch het juiste recept geven. Door al die berichtjes is mij het juiste recept niet helemaal duidelijk en aangezien het jou nu is gelukt hoor ik het graag. Kan ik het zelf ook proberen.

Veel plezier daar in het zuiden.

Groetjes Gerlinda

Anoniem zei

Ha die familie,
Alles goed.Dit is even een probeersel tot binnenkort!!!!!
Gr familie Dictus van Veltom

Anoniem zei

Hoi daar zijn we weer!!!!!
Eindelijk is het gelukt zeg.Wat een ondingen die computers,maar ik ben er aan uit door uitleg van een vriendin.Heel simpel eigenlijk.Hele mooie foto's van Noorwegen zeg.Jullie hebben het goed naar je zin gelukkig.Al veel aan jullie gedacht en gemaild(wel 3 keer jawel),maar op een of andere manier lukte het niet.Maar goed ik spreek Susan van de week dus tot mail ze ,hopelijk.

Ton zei

Hoi Allemaal,

mooie foto's (zo te zien, de resolutie is helaas erg miniem). Herfst is natuurlijk een pracht tijd om te fotograferen. Gelukkig ook hier in Nederland, ik doe tenminste ook mijn best.
Veel succes met de competitie voor de kalender.

Ton en Lucy.