donderdag 12 juni 2008

Wat gaat de tijd toch snel!

Nog 20 nachtjes slapen……….. dan staat de verhuisauto voor de deur. Als ik er soms aan denk, krijg ik het even benauwd. Want er moet nog veel gebeuren. Ben nog lang niet klaar met inpakken. Gisteren ben ik de hele dag boven bezig geweest en daar zit nu bijna alles in dozen. Dus nu komen de keuken, kelder, kamer, gangkast en de garage nog aan de beurt. Op zolder moeten de kerstspullen nog ingepakt worden. Ben toch wel benieuwd of ik genoeg verhuisdozen heb gekregen van de verhuizer.
Omdat Hans al in Noorwegen woont en werkt, ben ik nu zoveel mogelijk bij Nicole en de meiden. Een extra steuntje kunnen ze wel gebruiken. Ook hier moet nog veel gebeuren. Er staan inmiddels wel ingepakte dozen in de garage en toen Hans en Nicole vorige week naar Noorwegen vertrokken, is er ook wel wat meegegaan, maar toch …………………… Enfin, als 4 juli bij mij alles achter de rug is, gaan we ons richten op het inpakken en opruimen hier. O ja, maandag 23 juni krijg ik nog een container, waar ik de “rommel” die niet meegaat en die niemand kan gebruiken mooi in kwijt kan. Het is soms onvoorstelbaar wat een mens allemaal bewaart in de 43 jaar dat ik in Wernhout heb gewoond. Het zal een hele verandering zijn voor mij, maar ik heb er wel zin in hoor. Wil eigenlijk heel graag met eigen ogen mijn nieuwe “huisje” bekijken en inrichten. Een nieuwe start maken.
Natuurlijk was ik alweer vroeg wakker vandaag en heb mooi even de tijd gehad dit berichtje te schrijven. Zo meteen komen de meiden naar beneden en begint het dagelijkse ontbijtritueel weer. Daarna gaan Nicole en ik nog even op “hobby-jacht”. Eens kijken of we hier nog leuke dingen kunnen kopen, want in Tvedestrand willen we onze scraphobby weer oppakken. Eigenlijk hopen we een beetje dat we meer mensen daar zo “gek” kunnen maken om met ons mee te doen en wie weet waar dat in de toekomst toe gaat leiden.
Oma Ans

6 opmerkingen:

Nicole zei

Tja, ook ik krijg het wel eens benauwd, hoor mam! Maar goed, goed doorademen en kijken wat we allemaal al gedaan hebben. In plaats van wat we allemaal nog moeten doen, toch?!
En dan moet alles goedkomen.

Anoniem zei

Natuurlijk komt alles goed, maar je kunt niet alles gelijk naar je hand zetten. Je kunt zeggen:"we hebben nog maar vijf weken" maar je kunt ook zeggen:"we hebben nog meer dan een maand". Het is hetzelfde maar klinkt toch anders.
't Komt allemaal goed (denk ik)

Leo

hennie8 zei

Hoi Ans en Nicole
Ja, wat kan een mens allemaal verzamelen , in die jaren , he. Maar ik denk dat het overal het zelfde is . Zie het nu maar als de echte grote schoonmaak , ha,ha.
is de hobby-jacht gelukt ? maar je kunt in Noorwegen ook via internet bestellen en wie weet wordt Noorwegen ook besmed met het Hobbyvirus
wens jullie nog een fijn weekend toe
Groetjes Hennie

Gina & Willem-Jan Olthuis zei

Hallo Ans, ja spannend voor jullie hoor, nog even....en dan genieten moeten jullie maar denken. Hier in Porsgrunn heb ik al verschillende winkels ontdekt met veel scrapspullen, zelf heb ik het even in de hoek gezet, maar dat komt vanzelf wel weer tevoorschijn....Dus als jullie voorraad op is, dan kunnen jullie in Porsgrunn weer inslaan en natuurlijk even bij mij op de koffie.... Succes met alles, groeten uit Brevik. Gina

fam van dijken zei

Ja die drukte is de eerste komende tijd nog niet achter de rug.
En dan dat jullie twee huizen leeg moeten ruimen is natuurlijk allemaal dubbel.
de eerste komende tijd in Noorwegen zal er nog wel niet veel van de hobby terecht komen...
Maar het is in ieder geval een goede motivatie...
Zou leuk zijn voor jullie.

Veel succes met het inpakken en de laatste dingen die geregeld moeten worden.

Groetjes Nancy

geurts zei

Hoi Ans,
ik hoor van Hennie 8 en Joan 58 dat je al bijna klaar bent om de grote overstap te maken.Ik wens je heelveel succes en geluk daar in Noorwegen samen met de rest van de familie en ik zal zeker nog wel op je site en op het HJ kijken.Groetjes Toos