vrijdag 22 februari 2008

Bijna weg....

Morgen gaan we een weekje weg. Een beetje dubbel gevoel. Aan de ene kant hebben we er heel erg veel zin in, maar aan de andere kant... wat zullen we onze meisjes missen. Natuurlijk blijven ze in goede handen achter bij oma Ans en opa en oma van de Rijzen, maar toch.

Eigenlijk zijn we nou al een beetje moe. Vanavond maar vroeg naar ons bedje. We hebben dan ook een heftig weekje achter de rug, met 3 zieke meiskes en een hoop geregel. Morgenochtend nog even wat boodschappen doen, 's middags Caitlin wegbrengen en Malin en Annika worden opgehaald. Daarna de weekendtassen pakken, eten en nog even vroeg gaan slapen. Heel vroeg in de morgen (zo rond een uur of 2) gaan we rijden.

Dus even geen update voor een week, maar daarna zal er zeker een verslag van onze oriëntatieweek op het blog verschijnen.

We houden jullie op de hoogte.

2 opmerkingen:

Nicht Karin zei

Hallo lieve schatjes!
Als 1e natuurlijk .....GEFELICITEERD met het behalen van jullie diploma Noors!!! Die kunnen jullie allemaal in jullie zak steken....die is binnen!! Super!

Wij wensen jullie veel succes volgende week en weet....we denken aan jullie!!!

Dikke kus; Kaatje, Thijs & Kids

www.noorsavontuur.punt.nl zei

Jullie zijn nu al in Noorwegen denk ik.
Waren jullie met de auto?
Heel veel succes met de sollicitatiegesprekken we zijn heel erg benieuwd.
En met de meiden gaat het vast prima.
Maar ik weet hoe het voelt.

Vannacht is het de laatste nacht in dit huis van Denice,Thirza en mij, Johannes blijft wel slapen voor het geval dat. Maar ik vindt het te druk en te verwarrend voor de kinderen dus gaan we bij mijn broer in.

Groetjes van ons.