donderdag 7 februari 2008

Een bezichtiging


Dit was ik gisteren nog vergeten te melden, en toch niet onbelangrijk, er komt weer iemand ons nederige stulpje bekijken. Dus ga ik vandaag alles nog even lekker poetsen en vooral opruimen. Hopelijk is deze persoon voldoende geïnteresseerd om een bod te doen.


We keep our fingers crossed!!

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Nou meissie, ga jij maar lekker poetsen. Je oudste dochters en ik vermaken ons vandaag wel. Vanmiddag naar de bieb om een leuk filmpje te halen. Ja, want dan maken we in huis een bioscoop en we hebben ook al wat lekkers om te knabbelen. Leuk hé?
Oma Ans

hennie8 zei

Hoi Ans, Nicole en Hans
Wat leuk dat wij mee mogen kijken,is trouwens wel een mooi huis
Hoop dat je ook wat foto`s er op zet Wens jullie veel succes met het zoeken naar een baan , en dat het wordt van wat jullie er van hoopte Kom zeker nog een keertje terug
Groetjes Hennie

Ton & Lucy zei

Hoi allemaal,

Jullie hebben een mooie uitdaging aangegaan! Gefeliciteerd daarmee. 't Zal spannend zijn om alles geregeld te krijgen, maar ja, niks komt vanzelf, toch? En wat een ruimte krijgen jullie daar; we hebben wat met Google Earth in de buurt zitten kijken. Veel bergen, veel natuur, veel water ook. Kunnen jullie straks een bootje aanschaffen. En we hebben ook gezien dat het inwonersaantal in Amli door jullie komst aanmerkelijk omhoog gaat, met liefst 0,33%!!
We wensen jullie veel succes met de verdere voorbereiding en we blijven de blog volgen om op de hoogte te blijven.
Groetjes van Ton en Lucy.

www.noorsavontuur.punt.nl zei

En is er al wat nieuws over de verkoop van jullie huis?
Het is toch altijd maar weer spannend.
Heel veel succes met de verkoop.

Groetjes van ons
www.noorsavontuur.punt.nl