zaterdag 29 november 2008

Een jaar langer...

Morgen is het feest omdat Caitlin 2 jaar wordt, maar vandaag hadden we ook al een klein feestje te vieren. Toen de postbode was geweest, had hij, buiten nog een paar kaartjes voor onze kleinste telg, ook 5 brieven bij zich van de politie uit Tvedestrand. Daar was ik afgelopen dinsdag geweest om de formulieren in te leveren voor een vernieuwing van onze verblijfsvergunning. Toen zei de, ons ondertussen bekende dame dat zij er in januari mee aan de slag zou gaan. "O, da blir det ikke en julepressang?" (het wordt dus geen kerstkadootje?), vroeg ik. "Nei, desverre, men dere har en oppholdstillatelse for 2008, så det går bra" (nee, jammer genoeg niet, maar jullie hebben een verblijfsvergunning voor 2008, dus dat zit wel goed). Prima, dacht ik, we zien het wel verschijnen in januari.

Toen de brieven dus in de bus zaten, dacht ik eerst dat er nog wat informatie bij moest. Tot ik de enveloppen openmaakte. In elke enveloppe zat een brief in van de betreffende dame en voor ons ieder een prachtige pasje, onze verblijfsvergunningen voor 2009.

We blijven dus zeker nog een jaartje!!


Enne..... geen zorgen, Hans en ik hebben er natuurlijk ook ééntje gekregen.

4 opmerkingen:

Mam zei

Gefeliciteerd hoor. Jullie kunnen er dus weer een jaartje tegen. Hebben ze de foto's gescand of moet je volgend jaar weer nieuwe foto's inleveren.
Mam

hennie8 zei

Hoi Nicole
Allereerst van harte gefeliciteerd met de verjaardag van Caitlin Ik wens je een hele fijne verjaardag en ik hoop met heel veel leuke cadeautjes.
En voor jullie van harte gefeliciteerd met de verblijfsvergunningen (heeft oma Ans er ook een gekregen).
Dit is wel een dubbel feest waard , geniet er van.
Liefs groetjes Hennie

rien en nini zei

Van harte gefeliciteerd met de verjaardag van Caitlin, nog vele blije jaartjes erbij. Natuurlijk ook gefeliciteerd met jullie verblijfsvergunningen, maar waar blijft de vergunning van mijn zus.
Moet je die vergunningen ieder jaar aanvragen??? Een fijne dag toegewenst en knuffies van ons.

Anoniem zei

Hoi,

Gelukkig nu mag iedereen blijven, tenminste als oma Ans er ook een heeft gekregen?

Wat een gedoe met je auto, maar ook dat is weer geregeld.Moet je maar denken.

Groetjes,
Annelies